Extra Dry pezsgő

Nem vagy híve a féktelen tivornyáknak, de azért a jó piákat kedveled, gyűjtöd és mértékkel fogyasztod is? Akkor itt az ideje, hogy a kuriózumnak számító italokból álló gyűjteményedben az Extra Dry pezsgő is megjelenjen, hiszen az emberek többsége csupán az igazán jeles pillanatokkor koccint ebből a nemes nedűből. Ráadásul nagyon sok császárnak, illetve királynak volt a kedvenc itala a pezsgő.

Bonaparte Napóleon például nem vonult úgy háborúba, hogy előbb ne töltötte volna fel a pezsgőkészletét, amit természetesen magával vitt a frontra. Rendkívüli hatását az emberi szervezetre az a tény is mutatja, hogy Napóleon nagyszerű eredményeket ért el a hadászat terén, csupán egyetlen alkalommal nem volt ideje magával vinnie a pezsgőkészletét, aminek végzetes kimenetele lett.

Ez volt a Waterlooi ütközet, ami köztudottan Napóleon uralmának és az általa megalapított birodalom összeomlásának a helyszíne volt. Tehát, a siker érdekében ajánlott a megszakítás nélküli mértékletes Extra Dry pezsgő fogyasztása