Esprit karóra

Praktikus és egyben szép ajándékot szeretne venni a kedvesének, amivel garantáltan leveszi a lábáról? Akkor egy Esprit karóra jó választás lehet, ugyanis ezen márka termékei olyan finom és nőies kivitelezésben kaphatóak, amelyek nemcsak egy időmérő eszközt, hanem csodás ékszert is megformálnak.

A kristályokkal kirakott modellek már sokkal inkább kiegészítők, mint órák, de azért természetesen ellátják ezt a feladatukat is, ráadásul a márkára jellemző igen nagy precizitással. Azonban, ha ezzel nem elégedne meg, akkor az Esprit karóra ajándék szettben is megvásárolható, ami így egy nyaklánccal és fülbevalóval is kiegészül.

Választhatja az ajándékdobozos változatot is, ami egy igen szép keretet ad a szuveníreknek. A párja biztosan nagyon fog örülni a három az egyben meglepetésnek, amit így mindig egy helyen tárolhat. Nézze meg a Esprit karóra változatokat a Blackwolf ékszerüzlet oldalán és válassza ki azt a modellt, ami Ön szerint leginkább tükrözi szerelme stílusát és az iránta érzett érzelmeit!