BlackBerry Passport
BlackBerry Passport

Sok esetben az ember mérgelődik, hogy a telefonján nem tud olvasni vagy csevegni, mert nem látja rendesen a betűket. Talán ez az egyik oka, hogy az időseket nem vonzzák az okostelefonok.

A berrybolt.hu oldalán egy olyan érdekes telefonba gyönyörködhet, ami ezt a gondját maradéktalanul megoldja. A legújabb Blackberry Passportal egy olyan képernyő és billentyűzet megoldást hoztak létre, hogy bárki kényes igényeit kielégíti. A 4,5 inches képátló, remek szín-felbontást és nem kevesebb, mint 60 karaktert tud fogadni egy sorban.

Ezzel gond nélkül olvashat gördítés nélkül mail-t, dokumentumokat, bármit. A speciálisan kialakított billentyűzet tapipadként is használható, nem kell a képernyőt az ujjaival eltakarni. A 3450 mA akkumulátor olyan energia alátámasztást biztosít, hogy normál használat estén, akár 30 órát is használhatja töltés nélkül.

Ha érdekes ötletnek tartja és bővebben megismerkedne az új szederrel, a berrybolt.hu weboldalán bármilyen információt megtalál. Ugyanott a telefonon kívül bő kellékválaszték is található. Próbálja ki bátran!