Eldöntötték, ki lesz az a 24 csinos lány, aki májusban versenybe szállhat a koronáért. A mezőny nagyon színesre sikeredett, a lányok nagyon fiatalok és többen közülük modellek is. Négy napos fotózáson mutatják meg magukat. Ez idő alatt el fog készülni a lányok bemutatkozó filmje is. Klinszky Gábornak, a fényképésznek, idén nehezebb a dolga volt a lányokkal, mert sokuknak ez volt az első ilyen élményük. Ördög Nóra, idén már harmadjára segít a szervezésben. Elmondása szerint ilyenkor mindig irigykedve nézi a szebbnél szebb lányokat. Náray Tamás idén a fényes csillogásnak ad teret, az ezüst és arany színekre fektetve a hangsúlyt. A lányok bikiniben és két különböző stílusú ruhában fognak megjelenni.

A lányok között megtaláljuk Dobó Ágit is, aki már tavaly is jelentkezett és be is jutott a döntőbe. Vigh Diána szépen tud mozogni a színpadon, nincs lámpaláza sem. Somogyi Zsófia konkrét céllal jött el ide: megnyerni a versenyt. Kalo Jennifer is nagyon élvezte a fotózást, filmezést. Kocsis Dorottyának még furcsa ez az egész világ. Zeller Zita kemény munkának tekinti az egész felkészülést. Himer Krisztina már tavaly elkezdett a versenyre készülni. Babinyecz Tímea szerint a királynőnek határozottnak, kedvesnek kell lennie.

A lányokra egyhónapos tábor vár, ahol a legjobb szakemberek veszik őket kezelésbe. A felkészülés végén 3 lánytól meg fognak válni a szervezők. A 21 szerencsésből kerül ki a legszebb, aki 2010-ben büszkén mondhatja majd magáról: Ő a Királynő!

A teljes videót megnézheti az RTL Klub oldalán