akkumulátoros szegélynyíró
Akkumulátoros szegélynyíró

A lakás körül szinte mindig akad némi tennivaló, főleg akkor, ha rendelkezésre áll egy méretesebb kert. Teljesen mindegy, hogy virágos vagy zöldséges, hiszen a gazok mindenhol megjelennek kisebb-nagyobb mértékben. Gyakori, hogy egy úgynevezett mátrixként használják a gyeptakarást, ami nagyon dinamikusan fejlődik, ezért folyamatosan kordában kell tartani. Az akkumulátoros szegélynyíró pontosan ezért született meg.

Egyszerűen fantasztikus készülék és öröm vele a munka. Független az elektromos hálózattól, tehát nem kell kábelekkel bajlódnunk, így bármerre magunkkal vihetjük. Ha egyenetlenek a terepviszonyok vagy olyan részekről van szó, ami a kerítés, házfal mellett van, ott csak az akkumulátoros szegélynyíró boldogul.

Felesleges más módot választanunk, hiszen ennek kényelmes az alkalmazása, valamint precíz munkát végez. A teljesítménye pontosan úgy lett kifejlesztve, hogy lenyesse a fűszálakat, de lehetőleg semmilyen kárt ne tegyen a szerkezeti elemekben. Az akkumulátoros szegélynyíró tehát olyan készülék, aminek minden otthonban helye van.