Dubai az Egyesült Arab Emírségek egyik legnépszerűbb városa, ami a világ minden tájáról vonzza a látogatókat, nem véletlenül. Az éghajlat, a tengerparti üdülőhelyek, a hatalmas bevásárlóközpontok és a lenyűgöző építészeti csodák mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Dubai utazás feledhetetlen élményt nyújtson. Azoknak, akik szeretnék megtapasztalni a luxus életérzést, ez a tökéletes helyszín.

A városban található számos ötcsillagos szálloda, étterem és bevásárlóközpont, amelyek mind az érzékeknek szólnak. A Burj Khalifa a világ legmagasabb épülete, a város egyik legismertebb látnivalója. Az épület tetején található kilátópontból lenyűgöző panoráma tárul elénk a városra. A Dubai utazás azonban nemcsak a luxusról szól, hanem a kultúráról ugyanúgy.

Az Al Fahidi negyedben található Dubai Múzeum bemutatja a város történelmét. A Jumeirah mecset pedig a város egyik legimpozánsabb épülete, amit mindenképpen érdemes meglátogatni. A Dubai utazás alatt élvezhető a világhírű Aquaventure vízipark. A világ legnagyobb bevásárlóközpontja a Dubai Mall és végtelen lehetőségeket kínál a shoppingolásra.