Dexion Salgó
Dexion Salgó

Nagy szüksége lenne egy valóban sokoldalú, teljesen személyre szabható polcrendszerre, de nem tudja, hogy hol találhatná meg? Ne aggódjon, mert van megoldás! A Dexion Salgó termékek Önnek lettek kitalálva! A szóban forgó polcrendszer csavaros és csavarmentes változatban is elérhető, méretben és kialakításban mindig a vevő igényeihez igazodik.

A Salgó polcok hatalmas népszerűségnek örvendenek szerte a világon, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen ezek a használati egységek nagyon praktikusak és sokoldalúan felhasználhatóak. A Dexion Salgó polcrendszer kiváló megoldást nyújthat az irodaházakban a tetemes iratok tárolására.

Ugyanakkor a garázsokban és a műhelyekben szintén nagy segítséget jelent az ezermestereknek a szerszámok, meg a nehezebb kellékek raktározására. A Dexion Salgó hihetetlenül strapabíró, amit a minőségi anyaghasználatának köszönhetünk, hiszen a polcrendszerek minden egysége fémből készült. A Dexion Salgó polc olyan rendszerezettséget hoz az életébe, amiért nem győz majd hálás lenni a gyártóknak.