Szőnyegek

Számtalan nélkülözhetetlen lakberendezési eszköz van. A tapéták, függönyök, asztalok mellett minden szoba szerves részét kell képezzék a szőnyegek is, éppen ezért nem mindegy, hogy milyet választ a ház tulaja. Csalódást biztosan nem okoznak a Designers Guild termékek, amelyek a híres tervező, Tricia Guild által megálmodott komplett lakberendezési koncepció fontos elemeit képezik.

Aki már megtekintette a divatcég katalógusát, észrevehette, hogy az itteni szőnyegek kifogástalanul passzolnak a gyönyörű tapéta, függöny, bútorszövet, és bútor kollekcióhoz. Sőt, ami igazán páratlannak mondható a Designers Guild produktumait tekintve az, hogy a szőnyegek az előző évek kollekcióihoz is tökéletesen párosíthatóak.

Ezen termékeket bár sokszor az egyszerűség jellemzi, mégis adottak a rafinált, kihívó színék. Nyilván olyan darabok is megvehetőek, amelyek virágos motívumokkal díszítettek. Azok is népszerű szőnyegek, amelyeket a geometrikus minták jellemzik. Világos hát, hogy a felhozatalban, változatosságban nincs hiány, ezért könnyű rábukkanni a kiváló modellekre.