darázsirtó spray
Darázsirtó spray

Ahogy egyre melegebb van odakint, a kedvünk is megjön ahhoz, hogy több időt töltsünk el a szabadban. Azonban, ha a ház előtt szeretünk összeülni a barátainkkal vagy sütögetni, akkor érdemes felkészülni a váratlan rovar látogatókra. Ez érvényes arra is, amikor az eresz alatt vagy a padláson munkálkodunk. A megújulás évszaka során minden élőlény életre kap, ezért a darázsirtó spray is jó, ha a közelben van.

Természetesen csak olyan esetben vessük be ezt a módszert, amikor semmilyen más lehetőség nincs a csípős állatkák elhessegetésére! Feleslegesen ne ártsunk a rovaroknak, mert mégiscsak hasznos munkát végeznek a növények beporzásával. A darázsirtó spray gyorsan ható gáz és folyadék elegye, ami érintés után fejti ki erejét.

Alkalmazás előtt érdemes alaposan felrázni, hogy a komponensek összekeveredjenek és készen álljanak a bevetésre. A darázsirtó spray optimálisan a kora reggeli órákban vagy este alkalmazandó, mert ilyenkor tartózkodnak a fészek lakói odahaza. Kellő óvatossággal közelítsünk, és ideális távolságról permetezzük szét az elegyet!