A norvég Drops gyártó nagyon vékony és fémes lurex fonalát a kötöttáru befejezéséhez, valamint a fő fonalhoz társítva használják kötésnél vagy horgolásnál. A Glitter különösen jól mutat a selymes moherrel kombinálva, mert a dolgoknak fényt, eleganciát és csillogást kölcsönöz. A palettánkon két szín szerepel, az arany és az ezüst.

Ezek a klasszikus árnyalatok minden típusú kézimunkához megfelelnek. A Glitter olyan divatos fonal, amire a mai piacon igencsak nagy kereslet mutatkozik. Ez a szokatlan dekoratív szál megtöri a fényt és hologram hatást kelt. Az alkalmazása tökéletes módja annak, hogy bármilyen mintát még izgalmasabbá tegyen.

A szál vékony, mindössze 10 gramm súlyú tekercsekben kapható, de higgye el, hogy ez a mennyiség elegendő lesz ahhoz, hogy díszítse a kézimunkáját és bájt adjon neki.1-2 tekercs elegendő egy felnőtt pulóver elkészítéséhez. Fontos, hogy a Glitter fonal felhasználásával készült ruhákat kézzel és csak meleg vízben mossa, ne csavarja ki és ne szárítsa szárítógépben, hanem vízszintes felületen kiterítve!