karos állvány
Karos állvány

A hosszú szálanyagok és táblalemezek tárolása sok bonyodalmat okozhat, hiszen elcsúszhatnak, elgurulhatnak és eldőlhetnek, ami személyi sérüléshez is vezethet. Éppen ezért olyan megoldást kell találni, amivel biztonságosan elhelyezhetőek ezek az alapanyagok, ugyanakkor könnyen hozzájuk lehet majd férni.

Remek alternatíva lehet erre például a karos állvány, ami többszintes tárolást tesz lehetővé úgy, hogy biztosan ne történhessen sérülés és a rajta elhelyezett termékeket, eszközöket egyszerűen le lehessen venni, illetve feltenni.

A karos állvány alkalmazását kimondottan zártszelvényekhez, szálanyagokhoz, csövekhez, valamint műanyag, fém-, fa- és forgácslapokhoz ajánlják, hiszen nagyon jól terhelhetőek és a karok is állíthatóak.

A www.ractech.hu oldalon különféle kivitelben is kapható csavarmentesen össze- és szétszerelhető karos állvány, így ha Önnek is megtetszett ez az opció, akkor itt személyre szabott megoldásra lelhet, amit a későbbiekben is átalakíthat, ha megváltoznak az igények, esetleg más lesz a munka helyszíne.