Cink-oxid
Cink-oxid

Létezik egy jótékony hatással rendelkező ásvány, amit zúzott formában szoktak belekeverni a kozmetikumokba, mivel jó fedő- és tapadó képességgel rendelkezik, viszketéscsillapító és hámképző hatású. Nos, ez a csodás ásvány a cink oxid, ami baktérium-, gombaölő és fertőtlenítő hatású.

 

Szappanok és különböző kozmetikai termékek alapanyagai között megtalálható a cink oxid, hiszen jótékony hatásainak köszönhetően, kiválóan alkalmazható. Ekcémás, pattanásos, irritált bőrre, de napvédő termékekbe is alkalmazzák, hiszen remekül véd az UV sugárzás ellen is.

A borzaszappan.hu webáruházban egyszerűen és olcsón megvásárolható a cink oxid, ezért itt érdemes keresni ezt a produktumot. Természetesen, ebben az internetes áruházban sokkal több minden megvásárolható, mint például kézműves szappanok, testápoláshoz használatos termékek, krémdezodorok.

 

Mindenképpen érdemes ellátogatni ebbe a webáruházba, hiszen itt minden árucikk 100%-ban természetes alapanyagokból van előállítva, semmiféle vegyszert nem tartalmaznak.

Be Sociable, Share!