Melyek azok az ajándékok, amelyek elsőre cikinek tűnnek, de a szerelmespár mindkét fele szeretni fogja? Ha nem a cicaruhák jutnak eszünkbe, akkor inkább olvassunk tovább! Úgy tartják, hogy a szerelmi kapcsolatok az idő múlásával átalakulnak és megértéssé, meghitt kapcsolattá változnak át. Ez a kedves szeretet megadja az alapot a baráti együttléteknek, azonban gyakran végződik válással.

Sajnos a barátság nem elég, mindkét félnek vannak és lesznek szexuális szükségletei, amit éppen a másikban keresnek, legalábbis jó eséllyel. A hölgyek azonban hamar elutasítják a másikat, mondván, hogy nem olyan szépek és inkább a telefonjukat bámulják. A cicaruhák használata elsőre hallásra furcsának tűnhet, de mégis segítséget jelent a párnak.

Elég, ha egyszer ráveszi magát az ember a viselésére, onnantól kezdve bármikor feldobhatja a szürke hétköznapokat. Ha pedig a cicaruhákból tervezünk gyűjteményt, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a másik fél sem fog kifelé kacsintgatni. Persze nyugodtan kérjük, hogy a férfi is öltözzön be!