Ha egy kicsit elegánsabban szeretne vagy kell megjelennie a munkahelyén, akkor a webshopunk exkluzív választékában megtalálja, amit keres. A polírozott sima bőr és a perforáció, a lapos sarok és a kiváló minőségű, rugalmas talp adja meg az alaphangot a Bugatti férfi cipő pároknak.

A fekete és a barna modellek klasszikus üzleti lábbeliként, a feltűnő kék, zöld vagy piros termékek pedig izgalmas figyelemfelkeltő és divatos viseletként állják meg a helyüket a mindennapi üzleti életben. A kínálatunkban szereplő elegáns és magabiztos megjelenésű Bugatti férfi cipők közül sok, a kifejezetten hivatalos stílusú lábbelik közé is besorolhatóak.

Ugyanakkor textilből, vászonból vagy velúrból készült, divatos modellekkel is találkozhat a katalógusunkban. Akár irodai cipő formájában, akár a szabadidő kényelmes alternatívájaként, egy divatos Bugatti férfi cipő mindig jó, kényelmes és magabiztos választás. A különböző modellek irigylésre méltó választéka bizonyítja, hogy ezekkel az ízlésesen megtervezett cipőkkel egész évben jól nézhet ki.

Megtérülő befektetés a túracipő ápolása

Az aktív szabadidő eltöltéséhez készült lábbelikkel kapcsolatos egyik kérdés, hogy használjunk-e waxot az ápolásukhoz vagy ne? Míg egyesek esküsznek a wax használatára, mások azt tanácsolják, hogy inkább kerüljük. Mindazonáltal, ha kiváló minőségű bőrből készült túracipő van a szekrényünkben, a wax alkalmazása mindenképpen a megfelelő ápolás része.

Ahogyan egy autóban is rendszeresen cserélni kell az olajat, úgy a túracipőket is rendszeresen waxolni kell, mivel kemény igénybevételnek vannak kitéve. Az eljárás során olyan viasztartalmú krémeket használnak, amelyek kifejezetten a bőr igényeihez igazodnak.

Ezek biztosítják, hogy az anyag jól táplált legyen, a varratok védve legyenek, évekig rugalmas maradjon, ne váljon durvává. A spray viszont átitatja, így biztosítja a vízlepergető tulajdonságokat és garantálja a vízállóságot túrázás közben. A szennyeződés megtapadásának is sokkal kisebb az esélye. A túracipő rendszeres waxolása egyben befektetést is jelent a lábbelibe.