A pályázati felhívások szövege, úgy megfogalmazásban, mint terjedelemben egy kissé bonyolult. Ezért szükség van egy jó szakemberre, aki leegyszerűsítve elmagyarázza a lényeget a vállalkozónak. Érdemes átolvasni a Forráscentrum pályázati tanácsadó tájékoztatóit a pályázatírásról. A siker érdekében nagyon fontos a kölcsönös bizalom, a pályázatíró és a vállalkozó között. A Forráscentrum szakemberei a pályázati lehetőségek közül cégre szabottan választják ki a legoptimálisabb megoldást.

Egy pályázat elkészítése nem egyszerű feladat, precizitást, gazdasági és pénzügyi tudást igényel. Az elbírálást egy bizottság végzi, akik a több ezer közül azt a néhányat választják ki, amelyek nem hiányosak és minden formai követelménynek megfelelnek. Egy jól összeállított pályázat megnyeri a támogatási összeget. Ezért érdemes olyan pályázatírót alkalmazni, aki rutinos és rendelkezik széles szakmai ismeretekkel.

Manapság több alternatív lehetőség van egy vállalkozás bővítésére, mint a pályázat, hitel, tőke vagy saját forrás. A kis- és középvállalkozásoknak ezek közül az egyik legelőnyösebb a pályázat, amit ajánlott igénybe venni. Az EU támogatásra lehet, hogy nem akkor van pályázati kiírás, amikor szükségünk lenne rá, de mindenképp érdemes a projektünket erre az időszakra beütemezni. A pályázatíró feladatai közé tartozik a pályázatfigyelés, amit ingyenesen biztosítanak az ügyfeleknek. Ezen kívül, hasznos és friss információkkal is szolgálnak.

Ha egy profi szakemberre bízzuk ezt a feladatot, akkor nagy eséllyel megnyerjük a kért támogatást. A helyesen és pontosan összeállított aktákat a cég pénzügyi és gazdasági szakértőivel közösen végzik. A hitel viszonylag gyors megoldás, ami kisebb vagy nagyobb beruházásokhoz is igényelhető. Számos államilag támogatott hitelprogram áll rendelkezésre, amit viszonylag kedvező feltételek mellett ajánlanak. Ha kérdése van, hívja az oldalon megadott telefonszámot és ugyanitt bővebb leírást talál a pályázatírás feltételeiről, szabályairól és a cég munkásságáról!