A szigetelőanyagok, fóliák és textil tapéták rögzítése a megfelelő szerszámok nélkül egyáltalán nem egyszerű. A hozzáértők ezért is használják a speciális Bosch PTK 14E elektromos tűzőgépet. A sokoldalúan alkalmazható szerszám Debrecen városában megvehető az onlineszerszam.hu webbolt révén is.

A kellékkel a 14 mm-es kapcsok és szögek belövése gyerekjáték lesz, ami hatalmas segítséget jelent azoknak a szakembereknek, akik a munkájuk során az idejük nagy részét ezzel kell töltsék. A hatékonyság természetesen a mindig is dicsért Bosch elektronikának tudható be. Az állítókerék ütőerő előválasztással szabályozható, az anyagnak megfelelő munkához.

A szerszám Debrecen megannyi munkaterületén azért örvend nagy népszerűségnek, mert adott a könnyedén alkalmazható Push + Release rendszer az ellenőrzött ütéskapcsolás érdekében. Az egyszerűségét igazolja, hogy elég a tűző orrot a munkadarabhoz nyomni és működtetni a kapcsolót.

Milyen előnyökkel rendelkezik még a szerszám Debrecen településén? Végre nem kell például a tárat vagy a homloklemezt cserélni akkor, amikor váltani akarja az ember a töltetet. Jó tulajdonság még a tűzőorr sajátos kialakítása, ami a szélekhez közeli használatot még gyorsabbá varázsolja.

Flex korongok inox alapanyagokhoz

Az inox vágásához mindig is szükség volt egy speciálisabb vágótárcsára. Ekkor a Best for Inox nagyteljesítményű flex korongok teljes mértékben beválnak. A rozsdamentes anyagokban a vágás végre biztonságos és professzionális lesz. A szuperkemény alumíniumoxidból gyártott tárcsák nem ismernek lehetetlent.

A vágás közben keletkező hőt speciális hőcsökkentő töltőanyagokkal és adalékanyagokkal tudják kordában tartani. Ennek is köszönhető az a kifogástalan felületminőség, amelyikre minden szakember büszke lehet.

A Bosch flex korongok igazán korszerűek, amit igazol a tény, hogy ezek már nem tartalmaznak ként, klórozott matériákat és vasat sem. Az üvegszál hálós kialakítás is a modernséget bizonyítja, amivel a biztonság minden esetben garantált. A Standard for Inox flex korongok is megvehetők, amik szintén megbízható választást jelentenek a rozsdamentes anyagok megmunkálásához.