Integrált vállalatirányítási rendszer

Minden vállalatnál és cégnél vannak olyan pozíciók, amelyek állandó mobilitást igényelnek. A cégvezetők, az üzletek megkötéséért felelős beosztottak, valamint a döntések meghozásáért felelős alkalmazottak munkaidejük jelentős részét a cégtől távol töltik, hiszen munkájuk megköveteli ezt. A cég adatai, árajánlatai az integrált vállalatirányítási rendszer segítségével bárhonnan elérhető számukra is.

Ennek köszönhetően, nem kell mindenhova magukkal vinniük a cég adatait és pénzügyeit tartalmazó hatalmas mennyiségű iratcsomót, aminek a segítségével tisztában vannak a vállalat aktuális helyzetével. Elegendő magukkal vinniük egy olyan kütyüt, amelynek segítségével az integrált vállalatirányítási rendszer bárhonnan elindítható, így abba belépve, átláthatják a cég jelenlegi helyzetét.

Üzletkötéseknél és fontos döntéseknél elengedhetetlen, hogy a felelős beosztottak ilyen fontos információkkal napirenden legyenek. Az integrált vállalatirányítási rendszer a legtöbb modern operációs rendszer segítségével használható.