Baba rugdalózó

Ez a termék az egyik legpraktikusabb, valamint legkényelmesebb viselet a kicsik részére. A baba rugdalózó már újszülött kortól adható a gyerekekre. A fantasztikus kellék a nadrágot, a zoknit, a ruhát helyettesíti a gyermekeknél.

Beszerezhető belőle nyáron könnyű pamut anyagból akár ujjatlan változat is, télen hosszú ujjal, valamint bolyhos belsővel, vagy akár plüss változatban is rendelkezésre áll. Ez a viselet egyszerűen cserélhető pelenkázás esetén is. A gyerekek első viseletei közé tartozik a baba rugdalózó. Amikor már elkezdi a csöppség felfedezni a világot, akkor általában kúszik-mászik, ilyenkor pedig ez az egyik legoptimálisabb ruhácska.

A szülőknek is nagyon praktikus, hiszen ha tisztába akarják tenni a picit, nincs szükség teljes körű vetkőztetésre, elég, ha a lábak között található patentsort szétnyitják és már hozzá is férhet a pelushoz, amit könnyedén ki is cserélhet. A webáruházakban a baba rugdalózó jó minőségben beszerezhető teljesen jó árban, ami természetesen, egy nagyon fontos szempont.