A gyerkőcök alig tanulnak meg stabilan állni a lábukon és esés nélkül járni, futni, máris a különféle járgányok után kezdenek érdeklődni, hogy végre ne csak a szőnyegen tologathassák a játék kisautót, motort és biciklit, hanem ők is felpattanhassanak ezekre.

A baba bicikli beszerzése által pedig megadhatjuk nekik ezt az óriási szabadságérzetet nyújtó élményt, ugyanis ennek a pedál nélküli kétkerekűnek segítség nélkül is nagyon hamar el tudják sajátítani a használatát.

Az ügyesebbek már másfél évesen is ráérezhetnek a baba biciklizésre, ami szülői szemmel kicsit ijesztő, de annál nagyobb büszkeséggel tölthet el. Ráadásul óriási terhet is levehet a vállunkról, hiszen ha rendelkezésre áll a baba bicikli, akkor biztosan nem kell ölbe cipelni a lurkókat, sőt, alig lehet majd leszállítani őket a nyeregből.

Lehet menni bátran parkba, játszótérre vagy vásárolni, mert biztosan nem fognak nyafogni, hogy vegyük fel. Csak éppen bírjuk majd azt az elképesztő tempót, amit a gyerkőcök diktálnak a baba biciklin suhanva.