A szépség belülről fakad, hallhatjuk sokszor ezt a megállapítást a hétköznapok során. Míg e kijelentés kétségtelenül helytálló, addig azt is fontos megemlíteni, hogy a hiányos mosoly okozta kínok meggátolják, hogy valóban a legjobb formánkat hozhassuk. Az azonnal terhelhető implantátumok, hála az innovatív technikának, alig 3 nap alatt visszaállítja a teljes fogsorunkat az eredeti állapotába.

Mivel a procedúra egyáltalán nem vesz sok időt igénybe, szinte fel sem ocsúdunk a fogorvosi székben és máris hibátlan, ép mosoly boldog tulajdonosainak mondhatjuk magunkat.

Mindezt az IHDE azonnal terhelhető implantátumoknak köszönhetjük, illetve annak a mágnesterápiának, amit röviden BEMER módszernek emlegetnek a szakorvosok.

Ez utóbbi a regenerálódás felgyorsításában játszik hatalmas szerepet. Ne takargassuk tovább a mosolyunkat, hanem az azonnal terhelhető implantátumokkal mutassuk meg a világnak a sugárzó szépségünket! Maga a kezelés a lehető legprofibb körülmények között zajlik, így végig teljes biztonságban érezhetjük magunkat.