A márka rajongói biztosan tisztában vannak azzal, hogy a napjainkban gyártott Apple termékek lighting USB porttal rendelkeznek. Az iPhone töltőkábel rövidebb, hosszabb, kerek, szögletes és spirál kialakításban egyaránt jelen van a szaküzletek polcain. Jó energiaforrás nélkül nincs tökéletes aksi, ha pedig gyenge a táp, akkor a telefont sem tudja teljes mértékben kihasználni.

A lighting USB vezetéket az adapterbe kell csatlakoztatni. Lényegében ez a port ugyanaz, mint amit a számítógépek vagy az Androidos telefonok esetén használnak. Az Apple 12-es szériájához már lighting USB-C vezetéket mellékeltek. Az iPhone töltőkábel változatai közül is ki kell emelni a MOS Springet, ami kiváló döntésnek bizonyulhat.

A pozitívumai közé sorolható, hogy mindkét végén extra védelmet kapott, ebből kifolyólag csekély az esélye a törésnek vagy a kontakthibának. A design terén ez az iPhone töltőkábel a megtestesült elegancia. A kialakításának köszönhetően nem gubancolódhat össze, ami szintén nagyban növeli az élettartamát.

A szivargyújtó töltő igazán praktikus

Ha a telefonja gyorsabban kezd merülni és sokat utazik, akkor ezt a terméket feltétlenül be kell szereznie. A szivargyújtó töltő nyaraláskor és a kirándulások alkalmával is jól jöhet. Ha folyamatosan bedugva tartja a mobilt, akkor GPS-ként szolgálhat. A kiegészítő minden 12/24 V-os járműben használható.

Először az aljzatba kell csatlakoztatni a töltőfejet, aztán pedig a készülékbe. Létezik olyan variáció, amelyen több USB bemenet található, így egyszerre használhatja az összes utas. A minőségi szivargyújtó töltő esetében különböző energiaátviteli sebesség közül választhat.

Fontos, hogy az adapter mellé a saját telefonjának megfelelő vezetéket szerezze be. Sokféle eszköz töltésére alkalmas, mint például mobil, tablet, fényképezőgép és fülhallgató. A minőségre mindenképp nagy hangsúlyt kell fektetni, hiszen a rossz anyagokból összeállított, utángyártott kütyük könnyen tönkretehetik az elektronikai eszközöket. A szivargyújtó töltő nem kerül sok pénzbe, viszont rengeteg bosszúságtól megkímélheti a tulajdonosát.