intelligens medence
Intelligens medence

Modern világunkban rengeteg applikáció létezik, amelyek már nemcsak a szórakozásunkat, hanem a munkánk és a mindennapjaink megkönnyítését, az ismerőseinkkel való kapcsolattartást is szolgálják.

A Magiline vállalat által kifejlesztett intelligens medence működtetéséhez is csupán egy okostelefon vagy tablet, illetve egy applikáció szükséges, ami szinte minden problémát levesz a tulajdonosa válláról.

Ugyanis ebben az esetben az okoseszköz távirányítóként működik, amivel beállítható a víz hőmérséklete, elindítható a takarítási, illetve vízkezelési folyamat, illetve a világítás és a masszázsfunkció szintén bekapcsolható vele.

Természetesen erre az egyszerű távirányító is képes lenne, azonban a rendszer az intelligens medence vizének teljes körű elemzését és karbantartását is elvégzi, valamint naprakész adatokkal szolgál az összes fontos paraméterről. Ráadásul az időjárás változásainak és a medence használati szokásoknak a figyelemmel kísérése, majd elemzése után, még az optimális vízszintet is be tudja állítani.