Imbuszkulcs készlet

Mindenkinek az életében, illetve a mindennapi teendői során szüksége lehet különböző szerszámokra a problémák orvoslására Az imbuszkulcs készlet óriási előnyt jelenthet, amennyiben a birtokában van.

Ezek olyan eszközök, amelyek belső kulcsnyílású csavarok szerelésére alkalmasak, amelyeknek fejük hatszögletű lyukkal rendelkezik. Az efféle szerszámokkal szerelhető csavarokat, különösen kerékpároknál, valamint bútoroknál alkalmazzák. A legtöbb ilyen termék alapanyaga acél, ezért valamilyen felületkezelési eljárással igyekeznek megvédeni a külső környezeti hatásoktól, így elsődlegesen a korróziótól.

Erre a legelterjedtebb módszer az olajozás, fekete oxid védelem, festék és fém bevonat, illetve a jelenleg leghatékonyabb védelem a száraz felületkezelési eljárás. Az imbuszkulcs készlet pozitív jellemzői: hat érintkezési sík van a csavarhúzó és a csavar között, fej nélküli csavaroknál is alkalmazható,illetve a csavar a szerszám segítségével könnyedén a furatba helyezhető. Ez a kiváló termékcsalád online is beszerezhető.