Etikett címke sokféle típusban
Etikett címke sokféle típusban

A matt felületű verzió mellett egyre többen döntenek, hiszen rengeteg előnye van. Az ilyen etikett címke erős ragasztóval van ellátva, így hosszútávon megállja a helyét a mindennapokban.

Egyaránt használható beltéri is kültéri célokra. Az időjárási viszonyok, az esőzés és az erős napsütés sem tesz kárt a termékekben. Hő- és fagyálló, ez azt jelenti, hogy -40 Celsius foktól +150 Celsius fokig gond nélkül alkalmazható. A méretét jól meg kell határozni, hiszen fontos, hogy az előre eltervezett tartalom ráférjen.

Az etikett címke ma már különböző színekben rendelhető meg, szóval nem feltétlenül kell a hagyományos fehéret választani. Ha valami különlegesebb dolgot szeretne, akkor az élénkebb árnyalatok valamelyikét kell választania.

Ebben az esetben is annyi a teendője, hogy megrendeli a terméket, majd pedig megvárja, amíg kiszállítják azt. Az etikett címke felhelyezhető még műanyag, valamint fémfelületekre is. Tehát számtalan pozitív dolog szól még a megvásárlása mellett. Intézkedjen mihamarabb, ami a beszerzését illeti!