Egy lakásba vagy nagyobb házba belépve, a szakértő szemek már képesek megjósolni és következtetéseket levonni, hogy milyen stílust kedvel a tulajdonos. Az előszoba pad fontos részét képezheti ennek a helyiségnek, hiszen a segítségünkre lehet cipőhúzásnál, de esztétikai szerepet is betölthet. Az említett darabon kívül, megannyi fontos bútor foglal helyet a lakás bejáratának közelében, ezek mind azt a célt szolgálják, hogy a lehető legjobb hangulat valósulhasson meg.

Az előszoba pad kicsi mérete ellenére kellőképpen strapabíró és egyszerű kinézetével bármilyen formavilágba beleillik. Természetesen az Innoconcept webáruházban található típusok többféle színben elérhetőek, így azok is örülhetnek, akik esetleg valamilyen különlegesebb darabot szeretnének. Az előszoba pad elkészítése rendelésre történik, ami körülbelül 4-8 hét. A vásárló ennek tudatában szabadon választhatja ki, hogy a teljes összeget szeretné kifizetni vagy csak előleget. Az előszoba pad kiszállítása DPD futárral történik, de lehetőség van személyesen is átvenni a budapesti telephelyen.

A design éjjeliszekrény a hálószoba ékköve

A hálószobában általában nem sok bútor foglal helyet, hiszen ezt a helyiséget többnyire mindenki alvásra használja. A design éjjeliszekrény ugyanakkor meghatározó szereppel rendelkezik, az ágy és a gardrób mellett. Ezekre a kis felülettel rendelkező darabokra rakhatjuk le azokat a személyes tárgyainkat, amelyeket legutoljára használunk lefekvés előtt, de szükség van rájuk felkelés után. A fontos tárgyak között szerepelhet a telefon, gyógyszer, víz vagy némi nassolni való, de számtalan dolgot bepakolhatunk a fiókba is.

A design éjjeliszekrény hasznos funkcióján kívül, díszítőelemként is jelen lehet a helyiségben, ezért is tudjuk már ezeket az árucikkeket is többféle színben és formában megvásárolni. Többnyire fából készülnek, de persze már vannak darabok, amelyeket fémből alkotnak meg. A nyitott polcos vagy ajtóval, illetve fiókkal rendelkező design éjjeliszekrény népszerűsége töretlen, az előbbiekben felsorolt praktikusságuk miatt.