Elektromos fűtőpanel

Legyen szó az otthonáról vagy munkahelyéről, de akár kisebb nyaralókról, hétvégi házakról, a fűtés minden évszakban fontos. Akár a nyári időszakban is előfordulhatnak hűvösebb esték, amikor be kell indítani a fűtést. Miért ne fűthetnénk ilyen helyzetben elektromos fűtőpanel segítségével?

Ez a modern eszköz, ma már a továbbfejlesztett fűtőszálaknak és technológiának köszönhetően, kifejezetten energiatakarékos. Ezért nem kell tartani a magasabb villanyszámlától. Az elektromos fűtőpanel könnyedén a falra szerelhető a hozzá adott konzol segítségével. Egy konnektorra van szükség a közvetlen közelében, ahonnan a tápellátás biztosított.

A diszkrét és ízléses kialakítása, hangtalan működése hatékonyan hozzájárul a komfortérzet fenntartásához. A programozható elektromos fűtőpanel észrevétlenül teszi a dolgát és a beállított hőmérsékleten tartja a szoba levegőjét. A továbbfejlesztett kivitelek wifin keresztül történő távirányítással is rendelkeznek. Az elektromos fűtőpanel teljesen pormentesen működik, ami fontos az allergiás tünetek elkerülése szempontjából.