Modern kályha

A modern otthonok modern berendezéseket igényelnek. Az amerikai kandalló tökéletesen teljesíti ezeket a követelményeket. Olyan hatásfokkal égeti el a tüzelőanyagot, ami szinte teljes mértékben hasznosul. Éppen ezért nagyon kevés káros anyag képződik. Nem kell aggódnunk a füst okozta lerakódások miatt. Kevés karbantartást igényel abban az esetben, hogyha a megfelelő tüzelőanyagot használjuk. Amikor sikerült kiválasztanunk, hogy melyik lenne az ideális amerikai kandalló, akkor merül fel a kérdés, hogy miként kell ezeket beépíteni.

A már meglévő kéménybe viszonylag egyszerű bekötni a tűztereket. Meglehet, hogy ki kell alakítanunk egy külső levegő csatornát. A kandalloepites.hu szakemberei elvégzik ezeket a munkálatokat. Az ár tartalmazza természetesen a kiszállítást is, továbbá magába foglalja az elhelyezést, illetve az alapbekötéshez szolgáló füstcsövet. Ezután már egyszerűen üzembe helyezhetjük az újonnan vásárolt amerikai kandallót, de azért igényelhetünk árajánlatot is!

Ebben az esetben szükség lesz bizonyos adatokra, többek között azért, hogy a kandalló füstcső bekötés kéménybe szakszerűen elvégezhető legyen. Egy alaprajz is jól jöhet, hogy a kiérkező szakember előtt fel legyen térképezve a terep. Így a helyszíni ismeretek tudatában, azonnal munkához láthat. Nagyon fontos lépésnek számít az, hogy miként történik a kandalló füstcső bekötése a kéménybe, hiszen ez biztonsági okokból kiemelkedő jelentőséggel bír. Hogyha szakember végzi el ezt a feladatot, akkor garanciális előnyöket élvezhetünk.

Mielőtt azonban elkezdődne a kandalló füstcső bekötés kéménybe, ellenőrizni kell néhány dolgot, hogy megvalósítható legyen a kivitelezés. Át kell vizsgálni a kéményt, hogy megfelelő állapotban van-e a használathoz. Hogyha sok benne a lerakódás, akkor szükség lesz a kitisztítására. A friss levegő utánpótlásáról szintén gondoskodni kell, hiszen ez fogja táplálni a tüzet. A kandalló füstcső bekötés kéménybe szakszerűtlen kivitelezése a kémény elzáródásához, illetve huzathoz is vezethet. Hogyha mégis hosszabb csőre van szükség, akkor szigetelt bekötőcsöveket kell alkalmaznunk.