Ön találkozott már olyan hölggyel, aki tökéletesen meg lett volna elégedve az alakjával? Ugye, hogy nem? Ez azért van, mert minden nő álma a karcsúbb alak, ami elérhető egy alakformáló leggings viselésével, ezért nem meglepő, hogy ezek a darabok igazán kedveltek.

A gabriellaharisnya.hu webáruház kínálatában többféle alakformáló leggings is megtalálható, közöttük szerepel a push-up 100 DEN példány is. Ha ezt veszi fel a hölgy, az alakja mindjárt karcsúbbá válik, kerekebb fenék, formás csípő és laposabb has fogja megörvendeztetni.

A leggings speciális betéttel van ellátva, ami helyrehoz és összetart. Ez az alakformáló leggings nemcsak azt az érzést adja, hogy viselője csinosabb, hanem valóban az is.

Aloe vera tartalma is van, ami jelentősen csökkenti az esetleg megjelenő viszketést. Tehát a hordása kényelmes és igencsak megnöveli a magabiztosságot. A talp nélküli harisnya 3D technológiával készül. Fontolja meg a megvételét, mert ez az alakformáló leggings egyáltalán nem drága, csupán 2390 Forint az ára!