Aloe Vera fogkrém

Az aloe vera csodálatos hatásáról már biztos mindenki hallott, olvasott, azonban azt kevesebben tudják, hogy a fogak ápolásában is elöljáró.

Kellemes, friss érzést nyújt az aloe vera fogkrém, amit beszerezhet az aloewebshop.hu webáruházból. 40% aloe vera tartalommal és Echinacea-val rendelkezik, kíméli a fogzománcot, nincsenek benne csiszoló szemcsék. Óvja a gyomor nyálkahártyáját, erősíti a fogínyt, csökkenti a fogkőképződést, illetve megelőzi az ínyvérzést, a sorvadást és a gyulladásokat. Ennek a terméknek az ára valóban kedvező, úgyhogy megéri ezt választani. A webshop oldalán végignézheti az összes terméket, hiszen nemcsak aloe vera fogkrém kapható itt, hanem még számtalan más, ezen növény felhasználásával előállított árucikk is.

A fogkrém normál fogakra és fogínyre ajánlott. Használata napi 2-3 alkalomra is ajánlott, mert mindig gondoskodik a friss érzetről. Válassza az aloe vera fogkrémet és legyenek mindig friss és tiszta fogai! Ebben segítségére lesz az említett webshop kínálata.