Különleges légtisztító
Különleges légtisztító

Különleges termékekkel vértezte fel magát az airfresh.hu. Az Airtec légtisztító technológiája igazán modernnek számít. Egy ennyire kisméretű berendezés elképesztő hatásfokkal képes működni, ráadásul energiatakarékos is, az ötletes mérnöki megoldásoknak köszönhetően. Többféle dizájnnal kapható.

A Marvel rajongók megrendelhetik az exkluzív Amerika kapitányos és Vasemberes Airtec légtisztítót, ami a gyerekszoba díszévé is válhat. Egy nagyon hasznos berendezés, ami a levegő legapróbb szennyeződéseit is képes kiszűrni.

A szemmel nem látható szennyeződések is kiváltói lehetnek a kellemetlen tüneteknek. A cigarettafüst, az állati szőr, illetve az autók által kibocsájtott káros anyagok is fennakadnak a speciális statikus szűrőn. Főzés után nem túl kellemes az ételszagban ülni, amit beszívhatnak a függönyök szőnyegek és a ruhadarabok is.

Az Airtec légtisztító használatával erről is végleg megfeledkezhetünk. A koreai technológia, most sem hazudtolja meg önmagát, az egyedülálló E-nano rendszernek köszönhetően. Ez teszi kiemelkedővé az Airtec légtisztítót más berendezésekkel szemben.