vezetekkereso
Vezetékkereső
Nemrégiben vásárolt egy új lakást és fogalma sincs arról, hogy hol futnak a falban a vezetékek? Rákérdezett a régi tulajdonosnál, de ő nem tudott vagy nem akart Önnek segíteni? Akkor a vezetékkereső támogatására lesz szüksége!

Látogasson el a muszeroazis.hu weboldalra, mert itt nagy kínálatból válogathat! Előbb-utóbb biztosan talál olyan típust, amelyik megfelel az elképzeléseinek. A vezetékkereső érzékenységi szintje szabadon beállítható a használati utasítás által. A segítségével könnyen sikerülhet a feszültségmentes kábelek megtalálása.

Ezt követően alkalom nyílik a folytonossági teszt elvégzésére is. A zajgenerátor további segítséget nyújthat a keresgélés során. A hang a beépített hangszóró vagy a csatlakozó használatával hallható. Egy kis odafigyeléssel a telefonvonal is megtalálható lesz.

A vezetékkereső elérhető áron kapható, tehát egy kis ügyességgel bárki kigazdálkodhatja az árát. 5-8 munkanap alatt érkezik meg. A minősége nem hagy maga után kívánnivalót, ezért érdemes megrendelni az internetről.