Az előállításához speciális desztillációs eljárásokat alkalmaznak, amelyek eltávolítják az italból az esetleges szennyeződéseket és mellékízeket. A Royal vodka kizárólag válogatott, magas minőségű gabonákból készül, amelyek hozzájárulnak az ital karakterének a kialakításához.

A gyártó a csomagolásra és a designra is nagy hangsúlyt fektet, hiszen fontosnak tartja, hogy a termék már első pillantásra magával ragadja a fogyasztókat. Az üvegek letisztultak és elegánsak, vagyis a márka nevéhez hűen, királyi eleganciát sugároznak.

A karakteres íz mellett, a Royal vodka lágy és selymes textúrája hozzájárul az összhatáshoz. Nem égeti a torkot, hanem kellemesen simogatja azt, ami a kiváló minőségének a jele.

Az a típusú ital, ami minden helyzetben helytáll, legyen szó hivatalos eseményről, laza baráti összejövetelről vagy romantikus vacsoráról. A Royal vodka nemcsak önmagában fogyasztható. Gyakran kerül koktélokba, ami annak köszönhető, hogy nem nyomja el a többi összetevőt, hanem harmonikusan működik együtt azokkal.