Perforált fólia
Perforált fólia

Ha Ön túl nagy kirakattal rendelkezik, akkor bizonyára szembesült már néhány zavaró problémával. Kezdjük azzal, hogy valószínűleg eléggé erős az a fény, ami a hatalmas üvegablakokon keresztül beérkezik. Ez nyáron igen komoly problémát jelent, hiszen nagyon meleg lehet az üzletben, valamint szinte biztosra vehető az is, hogy a termékeknek sem tesz jót a közvetlen napfény. A perforált fólia azonban megoldja ezt a problémát, hiszen 50 százalékban képes lefogni a beérkező fényt. Így a vevőknek sem kell majd hunyorogni a boltba belépve.

A termékek hosszabb ideig maradnak dekoratívak, nem kell azzal szembesülni pár hónap után, hogy a színek kifakultak az erős napfénytől. Természetesen a perforált fólia előnyeinek felsorolása itt még nem ért véget, hiszen nyilvánvalóan marketingcélokra is használható ez az eszköz. Így a kirakat nagy részén lehetségessé válik a reklámozás, ám ehhez nem kell lemondani a fényről sem. Kívülről nem lehet majd teljesen belátni a boltba, ami a bent dolgozók szempontjából előnyös lehet.

A fényviszonyok is javulhatnak a perforált fólia hatására, hiszen éppen elegendő napsugárzás fog bejutni a munkához. Hogy egészen pontosan miként képes a termék ezt a hatást elérni? Úgy, hogy a hátoldala fekete, ám az első felülete fehér, valamint apró lyukacskák találhatóak rajta. Így válik lehetségessé az, hogy a termék „kétarcú” legyen és a különböző oldalakon másképpen viselkedjen. Azt azonban fontos megjegyezni, hogy nemcsak kétrétegű perforált fólia van, hanem a legújabb típus már három rétegben is megvásárolható.

Ennek az a nagy előnye, hogy a felirat mind a két oldalán látszik, igaz az egyik részen fordítva van. Egyre nagyobb az érdeklődés ezen termék iránt is, mert a hirdetők folyamatosan újítani szeretnének a megjelenésen. Ez manapság már elengedhetetlen, hiszen a jó reklámozáshoz kell valami, ami megfogja az ember tekintetét. Szerencsére a perforált fólia pontosan ilyen, mivel az emberek a terméket meglátva ösztönösen megállnak megnézni azt, hogy pontosan milyen is ez a modern újdonság.