paramentesitoA Trotec által tervezett és kifejlesztett párátlanító gépek rengeteg vásárló elégedettségét váltották már ki, ugyanis a segítségükkel mindenki egy száraz, dohos szagtól mentes, penésztelen lakást tudhat a magáénak.

A jó páramentesítő szerepe nem korlátozódik szigorúan a fürdőszobára, mert nemcsak a nagy gőz miatt kell ilyesmit beszerezni. Az otthona bármelyik pontján nyirkosodhat a fal vagy válhat párásabbá a levegő, amitől bizony meg kell szabadulni. Ha nem, akkor rövid időn belül felüti a fejét a penész, a spóráktól pedig nagyon nehéz megszabadulni.

A penész visszaszorításának nehézségei mellett, ráadásul megjelenik a dohszag, amitől állandóan olyan érzése lesz, mintha egy nyirkos pincében élne. A páramentesítő működtetésével azonban ennek garantáltan búcsút lehet inteni.

A készülék nagyon könnyen áram alá helyezhető, működtetése nem követel nagy szakértelmet. A levegőből lecsapódó kondenz a páramentesítő hátoldalán lévő tartályba gyűl össze és ha megtelt, a gép automatikusan megáll. A tartály kiürítése után a páramentesítő folytatja tovább a munkáját.