A papírtörlő olcsó
A papírtörlő olcsó

A lakásunk kitakarítása egy olyan feladat, amit jobb, ha nem bízunk másra. Amikor az alaposság érdekében szeretünk mindent magunk csinálni, nem árt, ha a megfelelő eszközök a kezünk alatt vannak. Egy ilyen nagy segítséget jelentő dolog lehet a papírtörlő, melyet olyan gyakran használhatunk, hogy csak akkor tűnne fel a hiánya, ha nem volna.

Legyen az fürdőszoba, konyha vagy éppen előszoba, mindig kellhet egy olyan eszköz, ami kéznél van, ha éppen egy kis vizet vagy sarat kell eltávolítani. Amikor a virágokat locsolva kiöntünk pár csepp vizet, egyből szaladunk a papírtörlő után, hogy felszívassuk vele, ami kifolyt. A fürdőszobában bármikor megtörténhet, hogy fogmosás közben mellé esik egy kis paszta vagy borotválkozás közben a hab, ilyenkor is csak egy mozdulat és minden tiszta.

A papírtörlő igazi helye mégis, úgy gondoljuk, hogy inkább a konyhában van, pedig nyugodtan mondhatjuk egy univerzális terméknek, amely sok esetben helyettesíthet más árucikkeket. Használható, mondjuk, wc papír helyett vagy akár papír zsebkendőnek, de alkalmanként még a szalvétát is helyettesítheti.