Biztosan már Ön is járt úgy, hogy egy bizonyos kozmetikai termékben csalódott, mert egyáltalán nem a reklámozott hatással bírt. Nos, ez a HerbArting koszmó elleni sampon esetében máshogyan fog alakulni. A legtöbb szülő egyenesen retteg ettől a kellemetlen jelenségtől, ami általában az újszülöttek 1 hónapos korában szokott megjelenni a fejbőrön.

Régen eléggé nehézkesen ment ennek az eltávolítása, viszont ma már célzott módszerekkel kezelhető ez a kellemetlen tünet. A koszmó elleni sampon nem csípi a baba bőrét, így a hajmosásoknál jelentkező hangos sírást el lehet felejteni. A természetes anyagokból készülő szer illatáért a kamilla felel, ami más jótékony tulajdonságokkal is felruházza az említett készítményt.

A koszmó elleni sampon továbbá tartalmaz mandulaolajat, shea vajat, hámlasztó fűzfakivonatot, E-vitamint és a bőrpuhító panthenol sem maradhat ki. A biztonságos alkalmazás garantált, mert a 100%-ban vegán koszmó elleni sampon nem tartalmaz mesterséges alapanyagokat, így meglepetés senkit sem érhet, amikor a dobozon lévő összetevőket olvassa.