Kulcsrakész házak
Kulcsrakész házak

Álmodja csak meg a családi házát, mi pedig elkészítjük Önnek! Vállalatunk évek óta foglalkozik készházak összeállításával, amivel bárki sokat spórolhat. A megbeszélt részletek után tervet készítünk és fix árral érkezük.

Az előregyártott nagypaneles technológiának köszönhetően, a könnyűszerkezetes ház ár könnyen kiszámítható és egyáltalán nem korlátozza a tervezési, kivitelezési szabadságot. A legyártott elemek összeállítása a helyszínen történik egy alapozás után.

Szerkezetkész, félkész és kulcsrakész készültségi fokokban egyaránt készítünk házakat, így végül is Ön dönti el, hogy csak a vázra van szüksége vagy teljesen kész, berendezhető otthont akar. A könnyűszerkezetes ház ár nem változik, ezt szerződésbe is foglaljuk megrendelőinknek.

Nemcsak energia-hatékony megoldást kínálunk, hanem anyagok tekintetéből is a legjobbat biztosítjuk. A könnyűszerkezetes ház ár négyzetméterre számolva lett feltűntetve oldalunkon. Vegye figyelembe, hogy a minőségi anyagok is nyugat-európai színvonalat képviselnek.