Milyen telefontok passzol leginkább a legújabb Huawei P30 Pro mobilhoz? Egy szilikon alapanyagú, teljesen átlátszó Huawei P30 Pro tok biztosan jó választás lesz, hiszen úgy simul rá a telefonra, mintha nem is lenne rajta semmi. A maximum 5 ezer Forintos kellék megóvja a készüléket a karcolásoktól.

Kedvelt választás még a Clear Case változat, amelyik különféle mintázattal rendelkezhet. A hátlap üveg dizájnt tökéletesen képes kiegészíteni ez. Az absztrakt figurákon kívül van olyan, amin felirat is van. A fiatalabbak körében kedveltek az állatos figurákat tartalmazó típusok.

Egyesek szívesen döntenek a PU Case Huawei P30 Pro tok mellett. Ez a hátlapot és az oldalsó részt kiválóan védi úgy, hogy közben a mobil maximálisan stílusos és mutatós marad. A fekete színű változat hátlapja karbonhatású mintázatot kapott, míg a világos verzió szövetszerű borítással van ellátva.

Ott van még a TPU megoldásos szilikon fajta is, ami a megszokottnál nagyobb védelmet garantál. Akinek fontos a magas nívó, ebben nem fog csalódni. A hátlapot védő tok külső borítású, tapadós szilikon felületet kapott, míg a belső rész bőrhatással lett ellátva, hogy a készüléket is védje.

Garantálja a biztonságot a Samsung Galaxy A21S telefontok

Milyen tok illik a Samsung egyik kedvelt modelljéhez, a Galaxy A21S fajtához? Biztosan nem fog csalódást okozni a prémium Samsung Galaxy A21S telefontok. Ennek két fő funkciója van. Az egyik a védelem, a másik pedig az esztétikus jegyek megtartása és kiemelése. Természetesen a kettő közül a biztonság kell első helyen legyen. Mindez persze nem jelenti azt, hogy a külsőségekről meg lehet feledkezni.

A prémium Samsung Galaxy A21S telefontok megóvja a készüléket az ütésektől, karcolásoktól egyéb külső hatásoktól úgy, hogy közben mutatóssá varázsolja a mobilt. Teljesen érthető módon rengetegen fontosnak tartják a tok és a kütyü megjelenését, színét és külsejét. Aki szeretne egyedibb lenni, mindenképp esélyt kell adjon a prémiumkategóriás tokoknak. A bluedigital.hu változatos felhozatallal várja az érdeklődőket.