A tervezésüknél a stílus és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyának megteremtése a cél. A Huawei okosórák elegánsak és strapabíróak, így minden tekintetben megfelelnek az elvárásoknak. Többféle szíj- és számlaptípussal érhetőek el, ezért a felhasználóknak lehetőségük van személyre szabni.

A kijelzők magas felbontásúak és éles képet biztosítanak, szóval még napsütéses időben is jól leolvashatóak. Számos hasznos funkciót kínálnak, mint például a lépésszámláló, a szívritmus-mérő vagy az alvásfigyelő. A Huawei okosórák kiválóan alkalmasak az egészségügyi adatok és a mindennapi tevékenységek követésére. Gyors és megbízható teljesítményt nyújtanak, ami a cég által fejlesztett Kirin processzornak és az innovatív energiakezelési technológiáknak köszönhető.

Ezek a remek időmérők több napig is képesek működni egyetlen töltéssel, a hihetetlenül erős akkumulátoruknak köszönhetőn. Vízállóak, így tökéletesen alkalmasak úszáshoz és egyéb vízi sportokhoz. A Huawei okosórák könnyen összekapcsolhatóak az okostelefonokkal.