Treestyle Hostel
Treestyle Hostel

A magyar fővárosban rengeteg lehetőség közül lehet választani, ha valaki szállást keres. Ennek alapján tehát az sem okoz gondot, ha Ön, mondjuk, egy kényelmes, de mégis olcsó helyet szeretne találni.

 

A http://treestyle.insta-hostel.com/ oldal ajánlása alapján nem fog melléfogni a Treestyle Hostellel, amely a hetedik kerületben, a Blaha Lujza tér közelében van. A közlekedés kiváló, mert Budapest bármelyik részét el lehet érni erről a helyről.

A http://treestyle.insta-hostel.com/ oldalon lévő értékelések szerint az ár-érték arányában nem jelent rossz választást a Treestyle Hostel, azonban csak jó közepes értékelést kapott a tisztaság és a személyzet hozzáállása. Mindazonáltal a szállásnál nagyon fontos szerepet játszik a környezetvédelem, ezért nyugodtan megszállhat itt, ha Ön is hasonlóan gondolkodik erről a témáról.

 

A wifivel is rendelkező http://treestyle.insta-hostel.com/ honlap alapján a hely közelében rengeteg bár és étterem van, ezért biztosra vehető, hogy nem marad szomjas vagy éhes Budapest egyik legnagyobb bulinegyedének közelében.