Milyen tulajdonságokkal kell rendelkezzen egy jó audio tápkábel? A szakértők szerint a hálózati tápkábel zeneileg annyira hatékony kell legyen, hogy át tudja engedni a kellő mennyiségű energiát úgy, hogy közben magas frekvenciás szűrőként is funkcionál, tehát ki tudja zárni a különféle zavarokat. De melyiket érdemes választani? Jogos a kérdés, ugyanis számtalan típus kapható.
Persze a hálózati tápkábel esetében is, akárcsak a többi vezetéknél, vannak bizonyos minőségi szintek, amik segítenek a döntéshozásban. A vezető anyag tisztasága, geometriája, keresztmetszete, illetve a szigetelés és a hálózati dugó színvonala egytől egyik kihat az eredményre és a teljesítményre.

Ugyanakkor nem lehet megfeledkezni arról a tényről sem, hogy az ízlések is nagyon változók, így lehet, hogy a sokak által nagyon dicsért hálózati tápkábel egyeseknek semmiképp sem fog tetszeni. A hifi tápkábel választék meglehetősen széles, ezért nem mindig könnyű választani, ráadásul a fejlett technológiával készült kábelek ára sem alacsony.
Aki nem szeretne belebonyolódni az egészbe, jól teszi, ha egy olyan helyen vásárol, ahol segítenek a választásban. A KáCsa Audio kínálatában található hálózati tápkábel mindegyike vásárlási kötelezettség nélkül letesztelhető a potenciális vevő otthonában. Így lehet a lehető legegyszerűbben meggyőződni arról, hogy a kiszemelt termék mire is képes.

Mi a minőségi hálózati elosztó legfőbb feladata?

A KáCsa Audio webáruházban a produktumok döntő többsége magas nívójú elosztóként is funkcionál. Egy alumínium házas, minőségi hálózati elosztó, ami természetesen kiváló alapanyagokból és tartozékokból épül fel, a környezetből származó elektromágneses interferencia és rádiófrekvenciás zavarok csillapítására szolgál.
Érdemes mindig a minőségi hálózati elosztó megvásárlására törekedni, hiszen azzal megfigyelhető az akusztikai előrelépés, tehát a hangminőség javulása. Sőt, profibb daraboknál a vibráció is csökken. Sokan döntenek a passzív elven működő minőségi hálózati elosztó mellett, hiszen az is jelentős javulást okoz.