Orvoshoz menni senki sem szeret, ám ez az ódzkodás különösen fokozottá válik, ha a szóban forgó gyógyító fogorvos. Sokak mumusa, de a szájsebészeti eljárás manapság már teljesen fájdalommentes, hála a technológia fejlődésének, a fog implantátum beültetése pedig még csak nem is kellemetlen, ráadásul gyors.

Ennyi pozitív jelző után valóban érdemes kicsit mélyebben elmerülni a témában, hiszen nem másról, mint a manapság oly nagy népszerűségnek örvendő IHDE technikáról van szó és az azt követő BEMER mágnesterápiáról. Ezen módszereknek hála, a fog implantátum a beültetést követően azonnal terhelhetővé válik, teljesen mindegy, hogy csupán egyetlen fog pótlásáról vagy az egész fogsor cseréjéről beszélünk.

Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy a beavatkozás után semmi sem áll a jóízű étkezés útjába, a már említett terápia jóvoltából pedig a regenerálódás is gyors, illetve teljesen fájdalommentes. Amennyiben aktuális a fog implantátum témája, első lépésként a Dental Center munkatársait kell megkeresnie az időpont egyeztetés céljából.