Metszőollóra nemcsak a tavaszi munkálatokhoz van szükség, hanem egész évben, úgyhogy ez az eszköz nem hiányozhat egyetlen kerti szerszámosládából sem. Érdemes a legjobbat venni, mert csak azzal lehet precíz munkát végezni. Fix és forgónyeles markolattal érhető el a Felco metszőolló a parasztplaza.hu webáruházban.

A legújabb modellek kis és közepes kézfejjel rendelkező felhasználóknak ideális, ami azért jó, mert a hölgyek is gyakran használják ezt az eszközt, például az elnyílt virágok lenyesésére. A Felco metszőolló ergonómia, tartósság és könnyű használhatóság terén egyaránt kiváló. Erőteljes, mégis sima vágásokat végezhetünk egy ilyen kerti szerszámmal.

Minden felhasználási területen kitűnően teljesítenek ezek az eszközök. A Felco metszőolló keskeny kialakítású, aminek köszönhetően még a szűk helyen lévő ágak is könnyen hozzáférhetőek lesznek. Könnyűek és ellenállóak a kovácsolt alumíniumszárak, hiszen a tervezés során elsődleges szempont volt, hogy az eszközök tökéletesen illeszkedjenek a felhasználók kezébe. Tehát számtalan előnnyel jár a Felco metszőolló.