A fan-coil termosztát nagyszerű szerkezet
A fan-coil termosztát nagyszerű szerkezet

Az elektronikai cikkeknek köszönhetően, ma már minden ember élete sokkal kényelmesebb. A fan-coil termosztát az épületautomatizálási rendszerek fontos része. Ezekből a termékekből napjainkban többféle is van, hiszen nemcsak sima vezérlőegységeket lehet vásárolni, hanem olyanokat is, amelyek programozhatóak.

Azt mindenkinek tudnia kell, hogy ez utóbbi típusokat különféle dolgokra lehet megtanítani. A programozható fan-coil termosztát arra is képes, hogy a ventillátorokat 15 percenként 90 másodpercre bekapcsolja, ami azért jó, mert így nem alakul ki légrétegződés.

A legmodernebb irányítópanelek nemcsak a melegítés szabályozását teszik lehetővé, hanem a hűtőrendszer vezérlését is. A különféle fan-coil termosztátokról további információkat lehet olvasni a www.f2komplex.hu weboldalon, illetve aki szeretné, a széles termékpalettával rendelkező webáruházból pár kattintással be is szerezheti a kiszemelt terméket. A fan-coil termosztát nemcsak analóg, hanem digitális LCD kijelzővel ellátott típusban is kapható.