A márka termékeit elsősorban a minőség és a kényelem jellemzi. Sok esetben a DDStep gyerekcipő bőrből készül. Tökéletesen alkalmazkodik a gyermek lábának formájához, biztosítva a megfelelő illeszkedést és légáteresztést. Ez a természetes anyag strapabíró, hosszútávon megőrzi eredeti formáját és kinézetét.

A talp tervezésére a gyártó szintén nagy hangsúlyt fektet. A gumitalp biztosítja a megfelelő tapadást és ellenáll a különböző időjárási viszonyoknak. A DD Step gyerekcipő könnyedsége és rugalmassága miatt nem korlátozza a mozgást. Ideális azoknak a gyermekeknek, akik szeretnek a szabadban játszani. A megerősített orr segít megőrizni a lábujjak épségét és támogatja az egészséges fejlődést.

A belső bélés és a talpbetét szintén bőrből készül, aminek köszönhetően kiválóan szellőzik és elősegíti a láb higiénikusabb környezetét. A DD Step gyerekcipő különböző stílusban, színösszeállításban és méretválasztékban érhető el a polcokon, így minden szülő az ideális lábbelit szerezheti be a csemetéjének.