borotvagél
Bio borotvagél

Borotválkozni vagy sem? Valójában nem is ez a kérdés, hiszen a borotválkozás a világ egyik legfrissítőbb érzése. A kérdés inkább az, hogy mivel? A professzionális borotvagél fő célja a sörték lágyítása, a bőr hidratálása és védelme. A bőrön való alkalmazása során, a termék nem okoz ragacsos érzést és tovább javítja a pengék csúszását.

A sörtéket lágyító összetevőknek köszönhetően, a pengék sokkal könnyebben csúsznak az arcon, ami egyszerűsíti az egész folyamatot. Ezen kívül a BIOLA és NATURISSIMO borotvagélek csökkenthetik az égető bőrérzés esélyét és mérséklik az irritáció és a bőrpír kialakulásának valószínűségét.

A bőrnyugtató hatású termékek kellemes természetes illatokkal rendelkeznek, amelyeket az Ön preferenciái alapján választhat ki. Ez lehet kamilla vagy teafaolaj is. Ha korábban a reggeli borotválkozás rituáléja valódi tragédiának tűnt, akkor az SLS mentes kozmetikumok megvásárlása valódi megváltást hoz majd az életébe. A BIOLA bőrnyugtató gyógynövények hatóanyagaival készített borotvagéljétől garantáltan megkapja a csodálatos frissesség érzését, ami feltölti Önt az újabb kihívásokra.