Kormánytáska
Kormánytáska

A bringákon kimondottan előnyös, ha van egy kosár, amiben elég sok mindent lehet szállítani, többek között a bevásárolt eszközöket. Ugyanakkor ez a városban vagy vidéken elmegy, de hosszabb túrák esetén nem biztos, hogy ez a legpraktikusabb eszköz.

A kormánytáska kétségtelenül praktikusabb, főleg ha nem szeretnénk, hogy azok az eszközök, amiket szállítunk, egy gödör okozta ugrás következtében kiugorjanak és eltörjenek. Ráadásul az olyan értékes holmikat, mint a pénztárca, a telefon, esetleg tablet, megóvhatja a természet elemeitől a túrázás során. Mondhatni, hogy a mai túrák egyik elengedhetetlen kelléke, amiben biztonságban tudhatjuk a legfontosabb eszközeinket. Ugyanakkor, egy véletlenszerű eséskor nem törnek össze vagy legalábbis nem éri olyan nagy ütés a cuccokat, mintha csak egy sima kosárban szállítanánk azokat.

A www.bikediscount.hu internetes felületen több típusú, márkájú és színű kormánytáska közül válogathatunk. Ráadásul a mostani kínálatban, több típust is akciósan rendelhetünk meg.