A betegszállítás mára egy teljesen különálló szolgáltatássá alakult. A nem sürgősségi esetek ugyanis kiesnek az országos mentőszolgálat hatálya alól, hiszen amúgy is komoly leterheltséggel rendelkezik ez a szakág. Pontosan ennek érdekében alakultak meg a kisebb vállalkozások, amelyek profi kiszolgálást garantálnak. Érdemes tehát utánajárni, hogy melyek azok a magán mentő telefonszámok, amelyeket tárcsázni lehet a különféle helyzetekben.

Legyen szó bármilyen egészségügyi intézménybe és onnan haza történő utaztatásról, esetleg egyéb személyes elintéznivalóról, például banki transzfer, átutalások és hasonlók, a profi csapat a rendelkezésünkre áll. A magán mentő telefonszámok tárcsázást követően máris egyeztetni lehet a részleteket. Ismerjük meg a pontos díjszabásokat, a feltételeket és egyeztessünk időpontot a 0-24 órában hívható diszpécserszolgálattal!

Az ambulifebetegszallitas.hu oldalon elérhetőek azok a magán mentő telefonszámok, amelyeket érdemes elmenteni a készülékbe, hogy mindig kéznél legyenek. A betegszállítás a főváros mellett, az ország más pontjaira és még külföldre is megoldható.