Az életben megtörténik, hogy valaki már gyerekkorától kezdve szemüveget kell viseljen, mert nem egészségesek a szemei és felnőttként nagyon megunja a viselésével járó kellemetlenségeket. Szerencsére, 18 és 45 éves kor között van lehetőség arra, hogy néhány perces látásjavító beavatkozás során visszanyerjék éleslátásukat, megszabaduljanak a szemüvegtől. A drszaboantal.hu linkre kattintva könnyen tájékozódhatsz a kezelési díjakról.

Érdemes megtenned ezt, ha nem állami intézményben szeretnéd elvégeztetni az operációt, ahol heteket, esetleg hónapokat is várnod kell az időpontra. Nem szükséges horribilis összeget kifizetned, hiszen például az alkalmassági vizsgálat lézeres látásjavításra mindössze 20 000 Ft, ami később levonásra kerül a műtét árából. Többféle lézeres szemműtétre van lehetőséged, amelyek gyakorlatilag szinte ugyanazt az eredményt hozzák, csak a regenerálódási időben különböznek egymástól.

Ezek a Z FEMTO7D, az Optilasik 7D, a Zero-Touch 7D és a PRK7D eljárások. A legelső módszer a legdrágább, 750 000 Ft-ba kerül, de kuponnal csak 630 000 mindkét szemre. Az OptiLasik 7D beavatkozásért 480 000, a Zero-Touch 7D operációért pedig mindkét szemre 420 000 Ft-ot kell kifizetni. A PRK 7D lézeres szemműtét ára mindkét szemre 320 000 Ft, de 2023. június 20. és 2023. augusztus 31. között csak 280 000 Ft. Meglehetősen magas összegek ezek, mondhatnád, de ha arra gondolsz, hogy rövid idő alatt áteshetsz a beavatkozáson, megszabadulhatsz a kellemetlen szemüvegviseléstől, ráadásul magánorvosi körülmények között, akkor rájössz, hogy a fizetendő végösszeg jó befektetés.

A lézeres szemműtét elvégzése mellett számos meggyőző érv szól. Először is, hosszú távú megoldást jelent, azonnali látásjavulást hoz, gyors a regeneráció, a műtét gyorsan lezajlik, nem fájdalmas. Még akkor is, ha a legdrágább kezelést választod, a beavatkozás ára néhány év alatt megtérül. Amennyiben úgy döntöttél, hogy megoperáltatod a szemeidet, hogy ne kelljen szemüveget viselned, célszerű felvenned a kapcsolatot az említett weblapon.