Twist szolárium csövek

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen szoláriumban barnulunk. Mindig utána kell kérdezni annak, hogy az adott készülékben milyen csövek vannak. Érdemes próbát tenni a Twist-csövekkel történő barnulással, mert meglepően jó eredményre számíthatunk. Elképzelhető, hogy halványodni fognak a striáink.

 

A vérkeringésünk javulhat, illetve fokozódhat a testünk vitamin-termelése. A csövek titka abban rejlik, hogy egy speciális csavart formát kaptak. Ennek köszönhetően még eredményesebben képesek barnítani.

 

A Hollandimpex oldalán nézhetünk utána annak, hogy hol próbálhatók ki a Twist-csövek. Most már egyre több stúdió biztosít erre lehetőséget. A vállalatnál akár azok a stúdiók is jelentkezhetnek, amelyek már a csere mellett döntöttek. A vásárlás kedvezményes árért cserébe lehetséges.

 

Emellett rendelhetők még kabinok és barnulást segítő kozmetikumok. A cég felhívható abban az esetben is, ha szervizelésre van szükség. A szakemberek 24 órán belül kimennek a helyszínre, és elvégzik a szükséges munkálatokat. Az alkatrészek cseréje sem ütközik akadályba.